Skip links

” Soph Jewels er som en smuk symfoni mellem Syd Asien og Skandinavien ”

I 2017 grundlagde den danske smykkedesigner Farhan Ghulam sit brand SOPH JEWELS – et brand der betyder visdom, som i tidernes morgen ofte involverede ædelsten i den åndelige rejse. Siden da har han skabt et univers af smykker der omfavner det gamle Sydasiatiske smykke-håndværk og forenkler det majestætiske udtryk med Skandinaviske design-principper.

SOPH JEWELS’ designs sikrer, at smykker bliver en forlængelse af din personlige stil. Vores Jasmine og Treasure Drop kollektioner er for alle og tillader bærerens personlighed at skinne igennem – hvert smykke ændrer sig afhængig af, hvordan de styles.

Vores smykkekollektioner er drevet af vores inspiration fra det Sydasiatiske håndværk, med mange mønstre, dybe detaljer og det romantiske udtryk, der forenkles med Skandinaviske rene linjer. Hermed skinner vores grundtanke igennem, hvor de asiatiske detaljer møder den Skandinaviske minimalisme.

Jeg vil skabe smykker, der skaber genklang. Min designfilosofi er, at jeg konstant skal udvikle mig, og de smykker, jeg skaber, må bevise deres retmæssige plads i de kræsne købers hjerte.

– Farhan Ghulam, Grundlægger & Head of Design